2410571137 6976766761 3οΧΛΜ Π.Ε.Ο ΛΑΡΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ ellvido@yahoo.gr

 

 

 

 
 
 

ΕΛΛΒΙΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΔΟΠΟΙΙΑ ΑΕΒΕ
Εμπόριο Βιδών Λάρισα


Η εταιρεία ΕΛΛΒΙΔΟ , η οποία εδρεύει στην Λάρισα, από το 1981 έως και σήμερα έχει εδραιωθεί αναμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιδοποιίας ειδικά στην Θεσσαλία. Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετούμε εκατοντάδες πελάτες μηνιαίως μεταξύ άλλων μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες στην Λάρισα, την Θεσσαλία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχουμε θέσει σαν προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των προϊόντων θέλοντας να συμβαδίζουμε πλήρως με τις ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επιλέξτε ανάμεσα από τις εκατοντάδες βίδες και βιομηχανικά είδη που διαθέτουμε και παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το κατάστημα μας στο 3ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Βόλου ή ζητήστε μας να σας αποστείλουμε το δέμα με τα προϊόντα που επιθυμείτε σε όλη την Θεσσαλία αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε.

Οι βίδες που εμπορευόμαστε απευθύνονται κυρίως σε επαγελματίες και διατίθονται σε χονδρική πώληση.
 
 
   
   
   
   
  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
    την άριστη ποιότητα σε βίδες
    την άμεση εξυπηρέτηση
    την ποικιλία σε βίδες
    τις ανταγωνιστικές τιμές μας
   
   
    :
 2410571137 - 6976766761
 
 
 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Να προμηθεύουμε επιχερήσεις και επαγγελματίες με ποιοτικές βίδες και τα αντίστοιχα κατσαβίδια στην ποσότητα που επιθυμούν στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικό με τα προϊόντα μας, να κάνετε την παραγγελία σας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα